Vectura bruker javascript (js) på sine sider. Vi har oppdaget at din browser ikke støtter js eller at js er skrudd av.
Hvem kan være kunde hos oss?

For å være kunde hos Vectura må det foreligge en fast skjenkebevilling og tilstrekkelig bevilling for de varer som kjøpes. Kunder med bevilling for øl og vin kan i enkelte tilfeller (ved utvidet bevilling til brennevin) få kjøpt brennevin, mot å fremlegge kopi av utvidet bevilling. Etter norsk tollov har vi dessverre ikke lov til å levere varer til kunder med ambulerende bevilling.Hvordan bli kunde?


Det er enkelt å registrere seg som kunde hos oss. Alt vi trenger er kopi av din skjenkebevilling, firmaattest og at du fyller ut kundeskjema som du finner her. 

Når vi har registrert deg som kunde, vil vi ta kontakt pr e-post for å gi deg ditt kundenummer samt brukernavn og passord til vår nettbutikk. Så snart du har mottatt dette kan du legge inn din første bestilling. Bestiller du varer før kreditt-søknaden er godkjent, vil det være mot forskuddsbetaling.Kontakt oss gjerne på telefon 67 06 51 60 valg 1 eller pr e-post kundesenter@vectura.no , dersom du har spørsmål vedrørende kunderegistreringen.

Velkommen som kunde hos Vectura. Vi ser frem til et godt samarbeid.