Vectura bruker javascript (js) på sine sider. Vi har oppdaget at din browser ikke støtter js eller at js er skrudd av.

Ledergruppen

Christian Granlund
Administrerende Direktør
Christian er siviløkonom og har lang erfaring innen varehandel. Han har arbeidet med planlegging og optimering fra A til Å i selskaper som TINE og Ringnes. I hele karrieren har Christian arbeidet med ledelse både i drift og endring, senest som salgsdirektør for Ringnes Uteliv (Horeca, Vinmonopolet og Taxfree). Før det som logistikkdirektør for Ringnes’ logistikk apparat med direkte leveranser til norsk dagligvare, kiosk bensin og Horeca. Jon Simen Rustad
Finans
Jon Simen er utdannet siviløkonom, med spesialisering i økonomistyring.
Han har bred erfaring som controller, økonomisjef og økonomidirektør for flere selskap. Hovedsakelig innen IT og varehandel i børsnoterte internasjonale konsern.
Casper Knap
IT & Foretningsutvikling
Casper har sin bakgrunn fra varehandel og business consulting, og er utdannet  sivilingeniør.
Casper har lang erfaring innenfor ledelse og  konsulentoppdrag innenfor IT, foretningsutvikling og prosjektstyring.


Eline Foss Liverud
HR
Eline har en mastergrad i arbeids- og organisasjonspsykologi fra Universitetet i Bergen. Hun har erfaring med digitaliseringsprosesser, endringsledelse, kompetanseheving og rekruttering, med særlig interesse for organisasjons- og ledelsesutvikling. Eline har i tillegg videreutdanning innen arbeidsrett fra Handelshøyskolen BI.


Tone Lystad
Salg

Tone har sin bakgrunn innen varehandel og logistikk av alkoholholdige drikke varer.
Hun har mange års erfaring som leder for kundeservice, salg, forretningsutvikling, masterdata og lagercontrolling. 
Tone hadde i tiden før hun ble ansatt i Vectura en sentral rolle hos VSD/Skanlog. 
Ronald Hansen
Marked

Ronald har lang erfaring fra Vinmonopolet og Vectura. Med utdannelsen fra BI, med spesialisering innen materialadministrasjon og logistikk, fikk Ronald stillingen som logistikksjef hos Vectura etter delingen i 1996. I 2010 ble Ronald flyttet til markedsavdelingen og jobber primært med kunderelasjoner med vekt på  importørene.  Med lang og allsidig erfaring fra flere funksjoner i organisasjonen  har Ronald en god oversikt over hva som rører seg i selskapet og er daglig i tett kontakt med kundene.


Bjørn Christer Fredriksen
Innkjøp

Bjørn Christer har 12 års leder og operativ erfaring fra 3 og 4. partslogistikk i drikkevarebransjen med fokus på innkjøp, inngående transport og fortolling.  
Han har utdannelse innenfor Business Administration og Supply Chain Management.


Jarle Engerdahl
Lager

Jarle har 25 års erfaring innen lager og logistikk, og har arbeidet med kontinuerlig forbedring i selskaper som Ringnes og Marked.no. 
I hele karrieren har Jarle arbeidet med ledelse i drift og endring, senest før Vectura som lagersjef for nystartede Marked.no.Idar Brunvoll
Distribusjon/transport

Idar har erfaring fra  en rekke lederstillinger innen forskjellige logistikkområder som distribusjon, transport, lager og produksjon. Han har også mange års erfaring som leder innen salg/marked samt fra dagligvarebransjen. Han har også vært innom oljeservicenæringen og kommer sist fra lederoppgaver innen bygg og anlegg.